Home » Kabelblokken

Kabelblokken

KOZ Products B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van ’s werelds sterkste synthetische kabelklemmen en kabelblokken voor laag-, midden- en hoogspanningskabels. Hoewel de concurrentie groot is, staat KOZ Products B.V. wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en service. Vele producten van concurrenten zien er wellicht hetzelfde uit als de KOZ kabelklemmen en -blokken, maar verschillen aanzienlijk op het gebied van kwaliteit en mechanische sterkte. Daarnaast heeft KOZ de nieuwste internationale norm ‘NEN-EN-IEC61914’ in bezit.

Goed ontwikkelde producten

KOZ Products B.V. is constant in beweging. Ieder jaar wordt er geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en het versterken van de huidige productlijnen. Door een goede prijs-kwaliteitsverhouding kan KOZ Products B.V. de concurrentie uitstekend aangaan. Naast de bestaande kabelblokken biedt KOZ Products B.V. ook op maat gemaakte oplossingen.

Bij KOZ Products B.V. kunt u terecht voor:

• gespecialiseerde vakmensen;• kwaliteit en service;• een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;• op maat gemaakte oplossingen. Contact

De KOZ kabelklemmen en kabelblokken zijn van absolute topkwaliteit. Voor meer informatie of vragen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@koz.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0113 21 87 62.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9u tot 17u.

Meer gerelateerde onderwerpen over Kabelblokken: Hydraulische klemmen - Kabel blok - Kabelklemmen - Kabelbevestiging - Staalkabelklemmen - Kabelblokken - Kabelklem

Contact gegevens

KOZ Products in Goes
KOZ Products B.V. T: 0113 218762
Albert Plesmanweg 3 F: 0113 218794
4462 GC Goes E: info@kozproducts.com
  E: info@koz.nl